Шановні користувачі мисливських угідь, мисливці!

Асоціація користувачів мисливських та рибальських господарств

Березень, 2018 рік

Протягом останніх двох місяців ГС «Асоціація користувачів мисливських та рибальських господарств» провела серед користувачів мисливських угідь та мисливців інформаційну кампанію щодо нагальної необхідності об’єднати зусилля мисливської громади на шляху до захисту її інтересів.

Ми висловлюємо подяку всім, хто відгукнувся на наші звернення. Ваші відгуки щодо найгостріших проблем у мисливській галузі є підтвердженням того, що її представники стурбовані і незадоволені ситуацією щодо стану мисливства в Україні.

Наразі органи державної влади йдуть на поводу у псевдо-екологів, а дії посадовців спрямовано на пригнічення, а не на розвиток мисливського господарства. Тому користувачам мисливських угідь і мисливцям украй необхідно об’єднатися для проведення реформи мисливського господарства через створення і внесення поправок до чинних нормативно-правових актів та розроблення нового закону. Єдність мисливської громади в майбутньому має бути постійною і непорушною, а не епізодичною – за необхідності не допустити введення чергової заборони.

Наочна ілюстрація з Європи – 15 тис. німецьких мисливців вийшли на протест проти поправок «зелених» до законодавства: вони виступили проти скорочення строків полювання, зокрема на хижаків, та псевдонаукового підходу до ведення мисливського господарства, провівши акції в кількох регіонах Німеччини (на фото).

Саме так мають об’єднуватися й українські мисливці, проти яких дії влади та псевдо-екологів набрали вже неприпустимих обертів.

У березні ми маємо намір провести установчі збори Всеукраїнського об’єднання і закликаємо вас приєднатися до спільноти небайдужих представників мисливської галузі, щоб не допустити погіршення ситуації, докорінно змінити ставлення до мисливства і реформувати галузь. Ця робота важка і довготривала, але вона під силу потужному об’єднанню мисливської громади!

Звернутися до нас щодо дати і місця проведення установчих зборів Всеукраїнського об’єднання й одержати детальну інформацію ви можете за телефоном 096-7844436 або електронною поштою association031214@gmail.com.

На фото - протести німецьких мисливців - беріть приклад