В дорогу!

Колектив редакції

Жовтень, 2001 рік

З хвилюванням і радістю ми прийшли на першу зустріч з вами і, засвідчуючи вам свою повагу, сподіваємось на довгі літа щирої дружби. Перш ніж ви змогли взяти в руки цю газету, нами була пройдена надзвичайно цікава і нелегка дорога. Дорога, на якій стрічались нам люди передовсім до глибини душі закохані в природу , совістливі і мужні, гордовиті і наївні, великодушні і незрадливі, спільні у високому своєму призванні - бути справжнім мисливцем і рибалкою.

І біля вечірніх багать народжувався цей задум - спільними зусиллями створити газету, яка була б співбесідником і вчителем, учнем і суддею, порадником і захисником. І ось ми на порозі величного мисливсько-рибальського "космосу" в передчутті вашого міцного потиску руки, вашого слова підтримки, поради, а можливо і докору.

Всі ми різні - люди різних уподобань, професій, звичок, різні за віком, а нині, на жаль, і за політичними уподобаннями. І наша газета спільна для всіх, щоб учень набрався мудрості і досвіду, а вчитель ними поділився, щоб браконєрові стало совісно і соромно і він назавжди попрощався з своїм неправедним ремеслом, а в дружньому колі біля багаття були всі рівними за статками і по чину і вміли ділитись із ближнім і дальнім.

Ми обіцяємо не обминати манівцями болючі і гострі мисливсько-рибальскі проблеми, відстоювати свою правоту перед нечесними людьми, незалежно від посади і марки автомобіля.

Ми горді, що ми - мисливці і рибалки, ми, водночас, екологи і грибники, краєзнавці і туристи... Нас сотні і сотні тисяч, ми - велика і могутня сила, покликана вберігати і примножувати скарби рідної землі.